Адвокатът на Доналд Тръмп, Алина Хаба, поиска в понеделник съдията,

...
Адвокатът на Доналд Тръмп, Алина Хаба, поиска в понеделник съдията,
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп Алина Хаба изисква подробности от съдията относно „обезпокоителните“ твърдения, че той е наставлявал адвоката на Е. Жан Карол 

Адвокатът на Доналд Тръмп, Алина Хаба, изиска в понеделник съдията, председателстващ делото за клюка на Е. Жан Карол против някогашния президент даде „ всички уместни обстоятелства “, свързани с хипотетичен спор на ползи, който е имал с основния юрист на колониста.

Жури присъди на Карол 83,3 милиона $ обезщетение от Тръмп предходната седмица, преди The Post да научи от източници, че федералният арбитър от Манхатън Люис Каплан в миналото е бил „ наставник “ на юриста на Карол Робърта Каплан, когато двамата са работили дружно при започване на 90-те години в адвокатската адвокатска фирма Paul, Weiss Rifkin, Wharton & Garrison в Мидтаун.

„ Ако Ваша чест в действителност е работил с госпожа Каплан в каквото и да е качество – изключително в случай че е имало връзка наставник/наставляван – този факт е трябвало да бъде оголен, преди да бъде позволено да се пристъпи към който и да е случай, включващ тези страни “, написа Habba в писмо до съдията.

„ Този ​​въпрос е изключително притеснителен, защото другият основен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР