Адвокатът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Адвокатът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Адвокатът на Борисов определи разпитите му като елементарни, приятелски и весели

Адвокатът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - Менко Менков, дефинира двата разпита на клиента му като " обикновени, другарски и радостни ".

" Във всеки миг той може да даде показания като очевидец и ще даде, само че той не е очевидец на нищо ", добави той. 

По думите на Менков, Борисов не познава никого - нито Йордан Стоев, нито шестимата членове на Висш съдебен съвет, които желаеха оставката на основния прокурор.  " Г-н Борисов не познава господин Йордан Стоев, не контактува с него. Няма никаква визия какво са си говорили с Иван Гешев. Борисов не ги е предиздвикал, тъй като не познава и нито един от шестимата членове на Висш съдебен съвет, които желаят отстраняването на Иван Гешев. Не ги познава, няма им телефоните, не се е срещал с тях и нямало по какъв начин да им окаже напън по какъвто и да било метод. Правят инспекция, различаваща се от прессъобщението на Прокуратура на Република България. Изказаното на конференция от Гешев и показано от него напечатано на компютър, някакво обращение, че е на прохладно място и за Мечо Пух. Г-н Борисов няма касателство към сходни неща, не бива и да има. Твърденията на някого или подозренията на някого, че Борисов би могъл да дава обещание посланически постове, са лишени от всякаква логичност, защото той не би могъл да обещва сходно нещо. Нещата са извънредно обикновени, другарски и радостни. Няма никаква драма в днешните събития ", оцени той.

Всеки можел да желае оставката на всекиго и това не е незаконно, означи още адв. Менков. " Към момента няма никакви други призовки, само че и да има, те не биха могли да бъдат плод на негови съмнителни, още по-малко престъпни дейности. Въпросът е за какво единствено Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е викан и разпитван като очевидец, а всички останали политически водачи, които са желали оставката на Иван Гешев, не са викани и разпитани като очевидци. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е желал оставката на Гешев.Тя беше декларирана от Мария Габриел, в случай че стане министър-председател, че неин министър на правораздаването ще я внесе ", разясни той. 

Менко Менков мери като " нулева " опцията Борисов да придобие качеството на обвинен по делото " Барселонагейт ". Бил единствено очевидец и подобен ще си остане. " Нито има къща в Барселона, нито каквото и да е касателство към този предмет на обвиняването ", добави той, като добави, че въпросите, които са били заложени на водача на ГЕРБ са " единствено на база медийни изявления ".  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР