Адвокат Славов обяви, че е внесена втора жалба във Върховния

...
Адвокат Славов обяви, че е внесена втора жалба във Върховния
Коментари Харесай

Адв. Славов и Мартин Димитров внесоха втора жалба срещу опит за саботаж на машинното гласуване

Адвокат Славов разгласи, че е импортирана втора тъжба във Върховния административен съд против " следващия опит на болшинството ГЕРБ-ДПС в ЦИК да саботира машинното гласоподаване ".

Това е втора тъжба по случая, което юристът разяснява пред Actualno.com по този начин: " Смисълът е да има повече тъжби и да са подадени и от физически лица, и от юридическо лице, с оглед по-големи шансове за триумф ".
 За зеления документ, за Пеевски, за екостикерите – диалог с Петър Славов (ВИДЕО) За зеления документ, за Пеевски, за екостикерите – диалог с Петър Славов (ВИДЕО)
Може заповедта за въвеждане на зеления документ да бъде обжалвана и обезсилена. Това сподели в Студио Actualno юрист Петър Славов, деп...

Адвокат Славов съобщи още, че ръчното преброяване на разписките от машините като се изключи че слага под подозрение честността на вота, само че и излага на заплаха здравето на хората, принуждавайки ги часове наред да стоят струпани на едно място и да броят бюлетини, както и да чакат до сутринта за предаване на изборните бумаги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР