Адвокат Николай Хаджигенов от движение Ние идваме заяви в студиото

...
Адвокат Николай Хаджигенов от движение Ние идваме заяви в студиото
Коментари Харесай

Хаджигенов от Ние Идваме: Задължително е да направим коалиция с ПП и ДБ

Адвокат Николай Хаджигенов от придвижване " Ние идваме " съобщи в студиото на " Нова телевизия ", че коалиция сред “Продължаваме Промяната ”, “Демократична България ” и тях би трябвало да се случи в името на това да се пребори статуквото.

“Дали е допустимо да стане е рано да се каже, дали би трябвало да се направи обаче, е наложително. Работим по това от 2 години ”, сподели още той.

Адвокатът дефинира корупцията и статуквото като общ зложелател на трите обединения. “Врагът е статуквото и ние би трябвало да се преборим с него. За задачата имаме потребност от болшинство, а то може  да се образува единствено по този метод ”, сподели той.

" България се намира в изискванията на невиждана рецесия. Това е голям тласък партийният нарцисизъм да бъде изоставен ”, съобщи още Хаджигенов. 

Бившият народен представител разяснява думите на президента Румен Радев при връщането на третия изследователски мандат от Българска социалистическа партия. “Радев води странна политика, която се клати доста съществено. Той се пробва да управлява, да мести фигурите. Наша работа е да не му позволим, тъй като това не е народна власт ”, сподели Хаджигенов. 

Той бе безапелационен, че от придвижване “Ние идваме ” са подготвени за диалози с “всички демократично настроени хора, без тези, които желаят съветски газ ”, с цел да образуват обща коалиция. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР