Адвокат на принц Хари оспорва решението на правителството на Обединеното

...
Адвокат на принц Хари оспорва решението на правителството на Обединеното
Коментари Харесай

Принц Хари отвърна на удара, след като беше лишен от сигурността на Обединеното кралство, твърди, че решението е `несправедливо`

Адвокат на принц Хари оспорва решението на държавното управление на Обединеното кралство да го лиши от детайлности за сигурността му, откакто той се отхвърли статута му на работещо кралско семейство и се реалокира в Съединените щати.

Принц Хари твърди, че сигурността му е застрашена заради неприязън към него и фамилията му в обществените медии и в пресата.

Неговият юрист, Шахид Фатима, сподели, че групата, която е оценила потребностите от сигурност на принц Хари – известна с акронима на предходното си име Кралски и VIP изпълнителен комитет или RAVEC – се е отнесла към него незаслужено и не е следвала личните си политики това изискваше разбор на риска за сигурността на херцога на Съсекс.

„ RAVEC трябваше да обмисли „ въздействието “, което една сполучлива офанзива върху ищеца би имала, имайки поради неговия статус, генезис и профил в кралското семейство – което е роден и което ще има до края на живота си “, сподели Фатима. „ RAVEC трябваше да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР