Адвокат Евгений Мосинов е починал внезапно тази сутрин, съобщи един

...
Адвокат Евгений Мосинов е починал внезапно тази сутрин, съобщи един
Коментари Харесай

Скръбна вест! Внезапно ни напусна юристът и общественик Евгений Мосинов

Адвокат Евгений Мосинов е умрял ненадейно тази заран, заяви един от най-близките му сътрудници. Според непотвърдени данни това е станало минути преди да влезе в правосъдно съвещание. Вероятно е бил покосен от инфаркт, оповестява " Флагман ".

``
реклама

Евгений Мосинов беше измежду най-ярките фигури на актуалното правосъдие в Бургас. Отлично квалифициран по гражданско право, той владееше материята до съвършенство, доказвайки своя професионализъм, както в правосъдната зала, по този начин и дълги години като учител в Бургаския свободен унивеситет. Със сигурност може да се каже, че през последните 2 мандата на локалната власт Бургас не е имал по-добре квалифициран и работещ в интерес на обществото правист.

През 2015 година Евгений Мосинов беше претендент за кмет на Българска социалистическа партия. Водеше по най-хубавия метод групата общински съветници на Столетницата – посредством блестящи изявления от трибуната на локалния парламент, при подготовката на нормативните документи преди гласоподаване, както и с всеотдайната си работа в непрекъснатите комисии.

Флагман.БГ оповестява, че за последно техен публицист е видял  Мосинов вчера в 18 ч. да влиза в правосъдно съвещание в Районния съд - в чудесно здраве и в положително въодушевление.

Негова брачна половинка е Илияна Тодинова, която е притежател на електронния уебсайт e-burgas.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР