Адриан е в пълен шок. Той въобще не може да

...
Адриан е в пълен шок. Той въобще не може да
Коментари Харесай

Адвокатът на Адриан Антонов: Няма обективни данни за скоростта

Адриан е в цялостен потрес. Той изобщо не може да изясни съответно какво се е случило в деня на случая. Много примитивно би било да го жигосваме като провинен. Няма спор, че е блъснал двамата младежи, само че е значимо да се изследват юридическите обстоятелства, които имат значение. Оценката им би трябвало да бъде справедлива и безпристрастна. Това съобщи пред „ Нова нюз “ юрист Димитър Марковски, представляващ Адриан Антонов, упрекнат за злополуката на бул. „ Сливница “, при която починаха двама души.

„ Според него колата няма по какъв начин да вдигне повече от 100 км/ч. Данните по делото приказват, че не е използвал никакви психотропни субстанции. Той ми показа, че сега, в който е усетил удар, не е видял пешеходците. Причините може да са няколко – отклонение на вниманието или заслепяваща светлина от насрещно преминаващите коли “, разяснява той.

По думите му обвиняването е, че е карал с несъобразена скорост.

„ Няма справедливи данни, които да дават информация каква е била скоростта на придвижване. Автотехническата експертиза ще даде повече изясненост. Предполагам, че тя ще излезе в границите на месец. Дотогава всевъзможен коментар на скоростта е умозрителен, на записите се вижда, че минава бързо “, изясни юристът.

Етикети: адвокатАдриан АнтоновДимитър Марковскикатастрофа
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР