Adobe Dreamweaver е мощен инструмент, предназначен за уеб дизайнери и

...
Adobe Dreamweaver е мощен инструмент, предназначен за уеб дизайнери и
Коментари Харесай

Adobe Dreamweaver CC 2018 19.0

Adobe Dreamweaver е мощен инструмент, предопределен за уеб дизайнери и уеб програмисти, основан за бързо и елементарно създаване и поддръжка на уеб уеб сайтове и уеб приложения.

Adobe Dreamweaver дава мощни благоприятни условия на дизайнерите и разработчиците решително да построяват основаващи се на стандартите уеб уеб сайтове. Проектирайте с Adobe BrowserLab образно или напряко в кода, разработвайте страници със системи за ръководство на наличие и изпробвайте с огромна акуратност съвместимостта на браузъра.
Бързо и гъвкаво писане на код.
Създавайте, пишете код и управлявайте елементарно динамични уеб уеб сайтове с умна, опростена система за писане на код. Получете достъп до подсказванията в кода, с цел да научите и да редактирате бързо HTML, CSS и други уеб стандарти. Също по този начин използвайте образни помощни средства, с цел да намалите грешките и да ускорите създаването на уеб страницата.
Завършени и функциониращи уеб сайтове в по-малко стъпки.
Сайтовете ви ще са подготвени и функциониращи по-бързо с шаблоните за начинаещи, които можете да персонализирате за основаване на HTML имейли, страници от вид „ За нас “, блогове, страници за електронна търговия, бюлетини и портфолиа. Оцветяването на кодове и образните подсказвания ви оказват помощ да прочетете кода по-лесно за бързи редакции и актуализации.
Динамично проявление на всяко устройство.
Изработвайте адаптивни уеб уеб сайтове, които се приспособяват към размера на всеки екран. Преглеждайте уеб страниците и редакциите си в действително време, с цел да сте сигурни, че страниците ви наподобяват и работят по метода, по който желаете, преди да ги публикувате.  Лиценз: Платен (Trial).

Повече за Dreamweaver можете да научите от нашата публикация: Направете си уеб-страница с Dreamweaver.
#td_uid_42_5bc5e8c71f540.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://i1.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2015/06/dw-riverflow-2_720x520.jpg?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_42_5bc5e8c71f540.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://i0.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2015/06/dw-riverflow-1-720x520.gif?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 2
Официална страница
Изтегли: Adobe Dreamweaver CC 2018 19.0 (1.98 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР