Adobe даде старт на своята Enhance Speech - безплатна услуга,

...
Adobe даде старт на своята Enhance Speech - безплатна услуга,
Коментари Харесай

Нова услуга на Adobe ще оправя лоши аудио записи

Adobe даде старт на своята Enhance Speech - безвъзмездна услуга, която употребява специфичен логаритъм с изкуствен интелект за разчистване на записи на тирада от непознат звук и възстановяване на качеството на звука. Услугата към този момент е налична за всички, които желаят да подобрят своите подкастове, тон на видеоклипове и други записи.

Според Adobe услугата е в положение да докара елементарния запис с микрофон до степен, в която той да звучи по този начин, като че ли е записан в професионално студио. Услугата Enhance Speech е безвъзмездна за потребление, само че с цел да си взаимодействате с нея, е нужен акаунт в Adobe.
-->
Потребителите могат да качват файлове във формати MP3 и WAV с дълготрайност до 1 час и размер до 1 GB. В взаимозависимост от размера на файла обработката му може да отнеме няколко минути. Съобщава се, че услугата Enhance Speech е част от плана Adobe Podcast за основателите на подкастове. Като част от упоменатия план бяха пуснати в деяние и инструментът за конфигурация на микрофони MicCheck и приложение за редактиране на аудио въз основата на транскрипция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР