Администрацията на Байдън в четвъртък предупреди Тексас, че ще съди

...
Администрацията на Байдън в четвъртък предупреди Тексас, че ще съди
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън предупреждава Тексас, че ще съди, ако щатът приложи строг имиграционен закон

Администрацията на Байдън в четвъртък предизвести Тексас, че ще съди щата, в случай че приложи непоколебим имиграционен закон, прочут като SB4, който ще упълномощи щатските и локалните правоприлагащи органи чиновници да арестуват, затворят и преследват мигранти, обвинени в нелегално влизане в Съединени американски щати.

Министерството на правораздаването съобщи, че ще заведе дело против SB4, в случай че Тексас не увери федералните чиновници до 3 януари, че щатът ще се въздържа от използване на закона, както е планувано през март, съгласно писмо, изпратено до губернатора Грег Абът на 28 декември и получено от CBS News. В допълнение към основаването на закононарушения за нелегално влизане на щатско равнище, законът ще разреши на съдиите в Тексас да издават de facto заповеди за депортиране.

В писмото си Министерството на правораздаването сподели, че SB4 дейно ще криминализира дейности, които към този момент са противозаконни в на федерално равнище, подкопава връзките с Мексико и пречи на чиновниците да ползват федералните имиграционни закони, включ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР