Администрацията на Байдън одобри спешна продажба“ в събота за изпращане

...
Администрацията на Байдън одобри спешна продажба“ в събота за изпращане
Коментари Харесай

САЩ одобряват спешна продажба на танкови боеприпаси на стойност 106 милиона долара на Израел, заобикаляйки прегледа на Конгреса

Администрацията на Байдън утвърди „ незабавна продажба “ в събота за изпращане на близо 14 000 патрона танкови муниции на Израел, до момента в който той ускорява нашествието си в Ивицата Газа.

Държавният департамент утвърди огромното разтоварване — на стойност над 106 милиона $ — в ход, който му разреши да заобиколи Конгреса.

„ Съединените щати са ангажирани със сигурността на Израел и е жизненоважно за националните ползи на Съединени американски щати да се помогне на Израел да развие и поддържа мощна и подготвена дарба за самозащита. Тази препоръчана продажба е в сходство с тези цели “, се споделя в изказване на отдела.

„ Израел ще употребява усъвършенствания потенциал като възпиращ фактор против районните закани и за подсилване на защитата на страната си “, добави той.

На цена от 106,5 милиона $ Израел ще получи 13 981 120 mm високоексплозивни противотанкови многоцелеви патрони с трасиращи танкове, както и американска поддръжка, инженеринг и логистика, като всичко това ще пристигна от инве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР