Административният съд в Сливен е потвърдил три наказателни постановления, издадени

...
Административният съд в Сливен е потвърдил три наказателни постановления, издадени
Коментари Харесай

Трима джигити отнесоха по 3000 лева глоба за дрифт в Сливен

Административният съд в Сливен е удостоверил три наказателни постановления, издадени от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Сливен, за рискови демонстративни маневри с автомобил - " дрифт ". Това оповестиха от пресцентъра на полицията в Сливен.

Постановленията са от 2022 година. Нарушенията са осъществени на кръстовища на улици „ Г.С.Раковски ” и в кв. „ Речица ” в Сливен и на кръстовище в Нова Загора.

За потребление на пътищата, отворени за публично прилагане, за други цели и за рисково демонстративно шофиране, водачите са санкционирани с по 3000 лв..

Към момента на нарушаването водачите са били на 19, 24 и 46 години, посочи представителят на полицията Първолета Мандинска пред Българска телеграфна агенция. Тя уточни, че се усилват сигналите от жители, като от началото на 2023 година в ОДМВР - Сливен са издадени 10 наказателни постановления за сходни нарушавания. Три са обжалвани на първа правосъдна инстанция, един е влезнал в действие и е заплатен, другите са регистрирани в системата и са изпратени за връчване. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР