Административният директор на Хебър Борис Димитров заяви, че очаква ситуацията

...
Административният директор на Хебър Борис Димитров заяви, че очаква ситуацията
Коментари Харесай

Шеф в Хебър разкри остава ли Любо Пенев

Административният шеф на Хебър Борис Димитров съобщи, че чака обстановката да се усъвършенства в края на януари и Любослав Пенев остава отпред на „ гробарите “.

„ Кампанията върви добре. Събрахме задоволително средства. Идеята на акцията е спасяването на клуба за през декември и януари месец, тъй като по-късно имаме увещание от спонсори, община, че от февруари месец нещата ще влязат още веднъж в вярната посока. Футболистите са спокойни. Към днешна дата са оправени отговорностите към тях, тъй че няма някакви терзания. Случва се във всеки един тим да има някакви такива финансови дефекти в избран интервал от време. Това е нещо напълно обикновено в българския футбол ", съобщи Димитров пред „ Дарик “.

" Откакто е Любослав Пенев в тима, нещата вървят само и единствено във прогресивен ред. Целта беше тимът да резервира мястото си в елита, постигнахме го. Тази година задачата беше да имаме задоволително добър брой точки, с цел да сме надалеч от зоната на изпадане. На зимната пауза това е реализирано като цел.  Мисля, че тези усложнения ще бъдат решени в края на януари месец. "

" Поне за в този момент не сме търсили различен треньор, тъй като не е имало потребност да търсим различен треньор. Разговори се водят с треньор по отношение на бъдещето му, когато бъдещето е неразбираемо. По-скоро в този момент усложненията и проблемите са чисто клубни, тъй че нито считаме на този стадий да се разделяме и с треньори и с футболисти и така нататък. "

" Най-вероятно подготовката ще се организира на локално равнище. Не сме единственият тим от българския хайлайф, който ще организира подготовката си в България. Просто тъй като общоприетоо тимовете вървят в Турция. Там лагерите се заплащат през декември. Ние в този момент не можем да осигурим средства за лагер. Мисля, че не е проблем да се води подготовка на пазарджишка територия. Имаме положителни терена. Бих споделил не положителни, а съвършени. Може би ние се нареждаме в топ 5 от тимовете в България, които могат да се похвалят с добра база. Имаме 4 затревени съвършени терена. Имаме два изкуствени, тъй че не виждам да бъде някакъв проблем, защото остават много тимове български тук. Има с кого да играем контроли “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР