Административен съд София-град на 09.01.2023 година е обявил за НЕЗАКОННО

...
Административен съд София-град на 09.01.2023 година е обявил за НЕЗАКОННО
Коментари Харесай

Административният съд в София обяви за незаконно уволнението на Десислава Трифонова от ДФЗ

„ Административен съд София-град на 09.01.2023 година е оповестил за НЕЗАКОННО уволнението ми от Държавен фонд ”Земеделие ” на 01.09.2021 година. Помня 2021 година, само че рядко приказвам за нея. Бях чегъртана от две работни места поредно и то нелегално и в двата случая ”. Това написа във Facebook профила си националният представител от ГЕРБ Десислава Трифонова.

Тя акцентира, че това е била година, в която всеки, който в миналото се е докосвал до ГЕРБ или е назначаван от държавно управление на господин Бойко Борисов,  е бил гонен, заплашван и лишен от конституционното си право да упражнява труд.

„ През 2021 година нямаше значение дали си експерт, дали си почтен и съзнателен и дали си си правил работата с същинско предпочитание да помагаш на обществото. Нямаха значение и резултатите, които си реализирал. Щом си назначаван от държавно управление на ГЕРБ нямаш право на труд. Това бе годината на промяната…която трансформира страната ни в бананова република, овладяна от съветски ползи и корупционери. И тази смяна умъртви очакванията хората ”, написа още тя.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР