Аделина Солтарийска получи похвали, но и доста парливи критики! Аделина Солтарийска

...
Аделина Солтарийска получи похвали, но и доста парливи критики!
Аделина Солтарийска
Коментари Харесай

Бомба: Виж Аделина Солтарийска без грим!

Аделина Солтарийска получи похвали, само че и много парливи рецензии!
Аделина Солтарийска е приета за една от топ хубавиците у нас. Жената на Боцко, както назоваха артиста Борис Солтарийски от бенда на Слави Трифонов, заработва като модел, само че и като инфлуенсър. Тя постоянно е барната, накипрена, тунингована… абе, казано накратко – едва няма.
 Аделина Солтарийска
Аделина Солтарийска без капка грим, само че с филтър

Затова и Ади взриви мрежата, появявайки се без капка грим върху лицето си. Солтарийска очевидно искаше да потвърди, че хубавото си е хубаво и без тонове макиаж, само че реакциите бяха разностранни. Да, мнозина я харесаха такава, каквато е – естествена, макар че се вижда ясно потребления филтър за тониране и изглаждане на кожата.

Други обаче са уверени, че Аделина повече не трябва да прави това. Потребители най-приятелски я посъветваха да залага на остарелия си имидж на гореща изкусителка, тъй като с този чистия не й се получава.

„Абе, то си хубавка, само че тук си като умита паница, бозавка една такава, като болна. Малко дами могат да си разрешат умерено да се демонстрират без грим и две от тях са Шакира и Джесика Алба. Ама къде ти у нас такива екзотични хубавици?!“, разясняват консуматори в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР