Адел разкри, че е припаднала зад сцената по време на

...
Адел разкри, че е припаднала зад сцената по време на
Коментари Харесай

Адел припаднала преди концерт заради пристъп

Адел разкри, че е припаднала зад сцената по време на концертите си в Лас Вегас, откакто е получила мощен припадък на ишиас. 
Прочетете още
По време на следващия си уикенд в хазартния град, 35-годишната изпълнителка съобщи пред почитателите, че, малко преди да излезе на сцената, е припаднала поради здравословния си проблем. Състоянието се предизвиква от болежка, излъчваща се от седалищния нерв, причинявайки извънреден дискомфорт и болежка в краката и долната част на гърба. 

" Те трябваше да вдигнат тялото ми от пода ", изясни Адел пред публиката, говорейки за екипа си. Допълни, че й е належащо малко време, с цел да си почине и да остави положението й да се успокои. 

Изпълнителката постоянно приказва намерено за няколко здравословни казуса, които, съгласно нея, са повлияли на способността й да се движи на сцената. Докато се изявяваше в навечерието на Нова година, тя куцукаше по сцената, казвайки на публиката, че страда от хронични болки в гърба и ишиас. По-късно разкри, че е изпълнявала песните си с разпаднат диск в гръбначния дирек. 

" Някой различен на моята възраст да усеща болежка в коленете? Имам в действителност неприятен ишиас в левия си крайник и моят L5 диск към този момент не е там. Изхабен е ", сподели Адел през февруари, написа tialoto.bg

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР