Адел е постоянен жител на Лос Анджелис от 2016 г.

...
Адел е постоянен жител на Лос Анджелис от 2016 г.
Коментари Харесай

Кое е заболяването, заради което Адел не може да се върне в Обединеното кралство

Адел е непрекъснат гражданин на Лос Анджелис от 2016 година насам. И по всичко наподобява, че няма желание скоро да напуща града. Миналата година певицата даже си купи там имение, за което се твърди, че е на стойност 58 милиона $.

Нещо повече - Адел показа неотдавна пред The Hollywood Reporter, че въобще не възнамерява да се завърне в Обединеното кралство и че Лос Анджелис доста ѝ харесва. Най-вече времето.

" Имам доста неприятна сезонна меланхолия, тъй че времето тук е извънредно положително за мен. А това е малко необичайно, тъй като се дефинирам като същинска британка ", споделя изпълнителката.

Всъщност Адел страда от повтаряща се форма на меланхолия, която настава през зимата и се характеризира с изключителна отмалялост, отдръпване от обществена активност, трайно намалено въодушевление и нараснал вкус.

Именно това е и повода да загърби Лондон. Но това не значи, че той не ѝ липсва. " Напротив, изпитвам носталгия по родния град. Но ми липсва оня Лондон отпреди всички неща, които се случиха в живота ми последните години. "

Миналия месец Адел най-накрая разкри, че се е омъжила за приятеля си - спортния сътрудник Рич Пол. " Винаги сме знаели всичко един за различен от деня, от деня, в който се събрахме. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР