Адам Колард разкри как той и неговият спортен водещ приятелка

...
Адам Колард разкри как той и неговият спортен водещ приятелка
Коментари Харесай

Адам Колард разкрива, че той и неговата приятелка на спортния водещ Лора Уудс са се запознали, когато той се е плъзнал в нейните DM - след като са били забелязани да опаковат PDA в Мексико

Адам Колард разкри по какъв начин той и неговият състезателен водещ другарка Лаура Уудс в действителност се срещна - признавайки, че се е плъзнал в нейните DM в Getting Lippy Gossip Show през декември (на фотографията са Адам и Лора в Мексико тази седмица)

Адам описа за това по какъв начин двойката се срещнах с всеки по време на присъединяване в епизод на Getting Lippy Gossip Show през декември (на снимката)

Но пътищата на двойката бяха пресекли преди Адам да направи своя движи се, сподели той, само че не знаеше, че е известна.

„ Смешната част от историята е, че и за един футболен почитател аз в действителност не знаех коя е тя “, сподели Адам. „ Ами знаех коя е тя, разпознах и познавах лицето й, само че не знаех, че това е Лора Уудс във връзка с нея.

" Така че отидох за подкаст тъкмо като този в The Sun. Тя мина около мен и момичето, което ни придружаваше като „ Това е Лора Уудс “ и аз бях като [сви рамене]...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР