Acronis, глобален лидер в киберзащитата, обяви придобиването на Synapsys -

...
Acronis, глобален лидер в киберзащитата, обяви придобиването на Synapsys -
Коментари Харесай

Лидерът в киберзащитата Acronis купува група от компании в Южна Африка

Acronis, световен водач в киберзащитата, разгласи придобиването на Synapsys - дълготраен сътрудник в Кейптаун, Южна Африка, профилиран в разпространяването на решения за киберзащита на Acronis. Отбелязвайки следващ ход в проекта за интензивен напредък на компанията, това е четвъртото придобиване на Acronis през последните 18 месеца.

Synapsys е група от компании, която дава решенията за киберзащита на Acronis на хиляди клиенти посредством мрежа от дистрибутори, риселъри и снабдители на ръководени услуги в Южна Африка и на целия континент. Състои се от два бизнеса: Synapsys Systems (Proprietary) Limited, профилиран дистрибутор на програмен продукт и районен оторизиран дистрибутор на Acronis за местни решения от 2003 година, и Synapsys Distribution (Proprietary) Limited, който обслужва пазара на доставчиците на услуги благодарение на Acronis Cyber Cloud Platform.

“Synapsys е приближен и скъп сътрудник в напъните ни да разтеглим достъпа до нашите решения за киберзащита до организации от африканския континент. Това придобиване ще даде на техните консуматори директен достъп до нашата технология и поддръжка, ” сподели Сергей Белоусов, създател и основен изпълнителен шеф на Acronis. “В същото време Африка се трансформира в стратегическа опция за напредък на Acronis и придобиването на Synapsys ни обезпечава непрекъснато наличие на континента. Този ход е от изгода за Acronis, за африканския канал от снабдители на услуги, както и за организациите и потребителите, които би трябвало да защитят своите работни процеси и системи от актуалните заканите. ”

Придобиването съответствува с продължаващата световна самодейност на Acronis, която има за цел да обезпечи уголемен достъп в страните до международните запаси на компанията. Тъй като търсенето на облачни и ръководени услуги се усилва по целия свят, това основава благоприятни условия за доставчиците на услуги, които дават решения за киберзащита на Acronis. Глобалната самодейност отразява уговорката на компанията да остане покрай своите сътрудници и да им помогне да развият бизнеса си, като в същото време пази своите клиенти против модерни закани.

Peter French, ръководещ шеф на Synapsys, в този момент ще бъде общоприет шеф на Acronis за пазара в Близкия изток/Африка. При публикуването на днешното известие той разяснява неповторимата по рода си връзка, довела до придобиването.

“Никой съвет от учебните заведения по бизнес не ви споделя да приберете всичките си яйца в една кошница. Но тъкмо това направихме с Acronis и в никакъв случай не сме съжалявали, ” сподели French. “Нашият фокус и насочен към колегата генезис се съгласуват с задачата на Acronis, изключително задвижването към облака и метода за киберзащита към отбрана на данните и цифровата сигурност. Тази договорка е естествено продължение на тази дългогодишна връзка. Партньорствата са свързани с взаимоотношения, свързани с хора: ние се радваме да продължим да поддържаме доставчиците на услуги в цяла Африка, с цел да запазим екосистемата кибер предпазена, към този момент като част от Acronis. А някогашните сътрудници на Synapsys могат да чакат по-близки връзки с Acronis, като работят посредством същия главен екип на място, на което са се трансформирали в клиенти през годините. ”

След плануван временен интервал Synapsys ще бъде интегрирана в Acronis и ще дава отговор за всички продажби в Африка на  решенията за киберзащита от международна класа на Acronis.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР