АБВ и БСП имат съгласие по политики и няма да

...
АБВ и БСП имат съгласие по политики и няма да
Коментари Харесай

Петков: АБВ и БСП имат съгласие, не пазарлък

АБВ и Българска социалистическа партия имат единодушие по политики и няма да вършат машинален общ брой за гласове. При останалите обединения е очевидно, че става въпрос за пазарлък. Така водачът на АБВ Румен Петков изясни за какво партията ще се яви на изборите със социалистите пред bTV.

" 7 година откакто ме изключиха, не съм решил да се връщам в Българска социалистическа партия. Коалицията е въпрос на единодушие по политики. Това е вярна крачка в вярната посока ", изясни още той.

Тепърва ще се приказва кои ще са представителите, които да бъдат издигнати за депутати. „ АБВ предлага наличие и носители, които излъчват сила и непорочност. Аз няма от какво да се тормозя и не съм претендент “, съобщи той.

 Допирните точки сред двете партии били обществените политики и гарантиране на енергийна самостоятелност.

Петков разяснява и абсурда с подслушването на политици. „ За съжаление считам, че с този основен прокурор няма да има последствия “, сподели той. По думите му е доста значимо да се обясни дали тези лица са подслушвани във връзка с закононарушение или просто с цел да се знаят „ желанията им “.  Аз самият бях подслушван от Атанас Атанасов, като опозиционен политик, както и Димитър Калчев и Костадин Паскалев. Виждал съм документи от тези подслушвания. Подслушвано бе и Американското посолство, не знам за какво им е трябвало да го подслушват, само че бяха подслушвани всички - от портиера до посланика, сподели още Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР