Абсурдна история прикова вниманието на интернет потребителите. Барман разказа, че

...
Абсурдна история прикова вниманието на интернет потребителите. Барман разказа, че
Коментари Харесай

Барман напусна работа, след като шефът му забрани да пие в почивния му ден

Абсурдна история прикова вниманието на интернет потребителите. Барман описа, че е напуснал работата си, откакто шефът му забранил да пие в почивния си ден.

В поредност от известия, оповестени в Reddit, служителят разгласява разногласието с шефа си, който приключил с овакантяване, откакто шефът настоял, че мъжът би трябвало да работи в почивния си ден.

В първото известие, изпратено в 2,59 ч. сутринта, шефът написа: " Имам потребност да дойдеш през днешния ден от 11 до 22 ч., имаме планувано събитие и ни би трябвало един барман ".

" Не, благодаря. Утре е моят почивен ден ", дал отговор барманът.

След това шефът му дал отговор, че " би трябвало да си отборен състезател ", и призовал служителя си въпреки всичко да пристигна на работа в бара.

Служителят дал отговор, като попитал: " Защо чак в този момент ми казваш в 3 часа сутринта, че ти дотрябвам на работа от 11 часа? Изпих няколко напитки и не ми се желае да пристигам на работа с махмурлук и да работя толкоз дълго в почивния си ден ".

След това шефът сподели, че е значимо " да си подготвен за работа ", и декларирал, че да се напиеш " не наподобява добре за компанията ". Той му споделил, че би трябвало да е подготвен да " покрива другите ".

Служителят явно сметнал това за неуместно и дал отговор: " Ти искаш от бармана да не пие в свободното си време? Искаш ли да отидеш и да кажеш и на готвачите да не ядат в извънработно време? "

Мъжът въпреки всичко прибавя, че може би е щял да се съгласи, в случай че е знаел авансово, само че откакто шефът му декларирал, че би трябвало да поговорят за това негово " отношение ", барманът изрично отвърнал: " Сега на всички места има потребност от бармани. Мисля, че просто ще отида да работя на някое от десетките места, които търсят тук. Омръзна ми от вас. "

Шефът споделил, че на сутринта ще съжалява за " импулсивното " си решение, само че в обявата си в Reddit, служителят споделил: " Аз не мога. Мисля, че взех вярното решение. ". Най-смело, барманът отвръща на към този момент някогашния си началник, с което и поставя завършек на диалога: " Яж. ми. задника. "

Хората в мненията под описа всеобщо се съгласяват с него. " Той попита, а аз му споделих " не ". Той няма безусловно никакво право да ти споделя по какъв начин би трябвало да се държиш, когато не си на работа ", написа един от тях.

" Трябва да останеш подготвен за работа " е най-нелепото нещо, което в миналото съм чувал от шеф ", разяснява различен.

Трети пък прибавя: " Дори не бих дал отговор на известието. Часът е 3 сутринта. Уикендът е. Телефонът ми е изключен. (Телефонът ми в действителност не е изключен, само че в случай че ми пишеш за работа, значи телефонът ми е изключен. За всички останали телефонът ми е включен. " )
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР