Абсолютно съм удовлетворен, каза световният ни шампион по вдигане на

...
Абсолютно съм удовлетворен, каза световният ни шампион по вдигане на
Коментари Харесай

На родна земя: Световният шампион Насар се цели към рекорд за следващата Олимпиада


" Абсолютно съм задоволен ", сподели международният ни първенец по повдигане на тежести от шампионата в Ташкен т, Узбекистан Карлос Насар, който бе посрещнат уместно при завръщането си на българска земя.

Роднини, другари и почитатели приветстваха Карлос на летище " София ". 17-годишният Насар е доста благополучен от златния си орден в дуела, само че и от международния връх , който записа в изтласкването.

 Карлос Насар БГНЕС

" Благодарен съм на треньорския ни състав, на фамилията ми, на президента на българската федерация по повдигане на тежести и на всички, които са помогнали за подготовката ми. Медалът го обричам на фамилията ми и на целия треньорски щаб ", съобщи щангистът.

" Аз този международен връх съм го поставял не един път на подготовка и се надявам в бъдеще да слагаме от ден на ден върхове. Надявам се на Европейското състезание, което следва, да направя международен връх и в двете движени я. Наистина доста добре бях квалифициран за Световното (Карлос даде същия събирателен резултат, с който представител на Китай завоюва златния орден в категория до 81 кг на Олимпиадата тази година в Токио, Япония). Това е резултат на тренировки, дисциплинираност ", сподели Карлос Насар.

 Карлос Насар БГНЕС

Поради специфичност на регламента по отношение на квотите в щангите за Олимпиадата в Токио, Карлос пропусна игрите това лято .

 Карлос Насар БГНЕС

Световният първенец Насар акцентира, че е насочен извънредно доста към офанзива на златен орден на Олимпийските игри в Париж през 2024-а .

" Карлос осъществя това, което е правил и резултатът е налице ", разяснява треньорът на националния ни отбор по повдигане на тежести Иван Иванов, по отношение на представянето на Насар.

 Карлос Насар БГНЕС

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР