Абсолютният температурен рекорд в Португалия, 47,4 градуса, датира от 2003

...
Абсолютният температурен рекорд в Португалия, 47,4 градуса, датира от 2003
Коментари Харесай

Настана Същински Пъкъл, Смъртоносно Време! Термометърът Удари Шокиращите 44 Градуса!

Абсолютният температурен връх в Португалия, 47,4 градуса, датира от 2003 година

Горещините и запрашеността на Иберийския полуостров се дължат на горещи въздушни маси от Африка.

Франция претърпя в събота най-тежкия си ден за пътния трафик от началото на годината, с големи тапи, породени от връщането на летовниците от юли и заминаването на почиващите през август. Беше регистриран пик от 705 километра " тапи ", заяви Франс прес.

От четвъртък във Франция бяха спрени краткотрайно четири реактора в три АЕЦ, покрай Рейн и Рона. Причината е да бъде избегнато прегряване на реките, а оттова и всеобщо измиране на рибите, каквото бе записано предходната седмица в Германия.

В Австрия, температурата доближи близо 34 градуса в столицата Виена. На полицейските кучета в страната бяха поставени специфични защитни обувки.

В Холандия управляващите затвориха някои прави от пътища, защото асфалтът стартира да се топи.

В Италия автомобилният трафик също бе доста претрупан. 79-годишна жена умря на плаж в северозападната област Лигурия, както наподобява от топлинен удар.

На север, в Швеция, която претърпя най-горещия си месец юли от 250 години и поредност рекордни пожари, дъждове донесоха облекчение в огромна част от страната. Температурите се намалиха в границите на естествените за сезона 20 до 25 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР