Абсолютният шампион в полутежката категория Александър Усик защити четирите си

...
Абсолютният шампион в полутежката категория Александър Усик защити четирите си
Коментари Харесай

Усик нокаутира Белю и се прицели в Джошуа

 Усик се кани да погребе Хук
Абсолютният първенец в полутежката категория Александър Усик отбрани четирите си пояса в категорията по решителен метод. Украинецът нокаутира кандидата Тони Белю на огромна церемония вечер в Манчестър, като стигна до триумфа с нокаут в осмия рунд.

Преди това Белю оптимално затрудни посоченият за любимец Усик, като в първите рундове водеше играта. Постепенно украинецът наложи своя жанр и откри идеалната отдалеченост за офанзиви против Белю и в последна сметка реализира задачата си. След мача незабавно се заприказва за идното качване на Усик в тежката категория и възможен мач с Антъни Джошуа.

“Днес Тони Белю сподели най-хубавото от себе си. Не бях сюрпризиран от положителния му старт, знаех, че ще постъпи по този начин, тъй като нямаше какво да губи. Бъдещето? Изпращам най-тежката година в своя живот. Сега желая да си умря, да прекарам време със фамилията и детето си и тогава ще мисля. Какво ще трансформира, когато се кача в тежката категория? Ще хапвам повече макарони. Човек би трябвало да си слага цели и да ги преследва, другояче умира. Прекарах си ужасно във Англия, усетих уважението на почитателите. Тук сбъднах фантазиите си - станах олимпийски първенец, а в този момент се удрям като експерт ”, сподели украинецът в изявлението си на кръга.

Според мениджъра на Джошуа Еди Хърн вероятността точно Усик да е вторият конкурент през идната година на Джошуа е доста огромна. Британецът ще направи първата отбрана на международната си купа на 13 април на,,Уембли “, само че името на неговия противник на кръга към момента не е ясно.

“Антъни ще изиграе единствено два мача през идната година, тъй че конфликт с Усик ще има след дуела му през април. Не считам, че самият Александър ще желае незабавно да се изправи против Джошуа, а в противен случай – той ще желае да изиграе мач с различен конкурент от тежка категория, има доста противници в дивизията, които могат да се бият с него “, сподели Хърн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР