Абрамович потвърди в сряда, че клубът се продава. Съобщението дойде

...
Абрамович потвърди в сряда, че клубът се продава. Съобщението дойде
Коментари Харесай

Томас Тухел: Всяко решение, което Абрамович взема е правилно. Челси е неговият клуб 


Абрамович удостовери в сряда, че клубът се продава. Съобщението пристигна единствено часове преди успеха на Челси с 3:2 против Лутън Таун в петия кръг на ФА Къп. Тухел има вяра, че играчите му не са били и няма да бъдат наранени от новината за продажбата на клуба.

„ Новината я чух малко по-рано от вас, само че беше доста близо преди началото на мача. През целия ден чувахме клюки, гледахме по малкия екран, всички говорихме за това. Това е огромна вест, дано да изчакаме и да забележим най-хубавото и да забележим какво ще донесе денят “, разяснява Тухел.

„ Мисля, че всяко решение, което господин Абрамович взима, е вярното решение. Това е негов избор, неговият клуб, не е моя работа да разясня “, добави германецът.

„ В доста кратковременен проект за нас като тим, щаб и играчи, се надявам, че няма да има доста разстройства. Може би това няма да промени нищо, само че обстановката към този момент е там и е огромна, тъй че мога да схвана всичко “, продължи той.

„ Опитваме се да премахнем шума и да останем фокусирани, което не постоянно е елементарно, само че против Лутън показахме, че сме в положение да го създадем. Ние не живеем на остров, играчите имат интернет, някои са по-загрижени, да играеш в същия ден мач, където фокусът е безусловно основен, не е толкоз елементарно и го прави по-голямо представянето ни. “

„ Харесва ми по какъв начин играхме против Лутън. Не се разочаровахме и бяхме търпеливи. Заслужавахме да победим. Това беше положително отборно показване, доста непретенциозно показване, харесва ми. Всеки мач, който играем е най-важният. Затова те са на терена и е добре, че вкарват “, сподели още Томас Тухел, представен от dsport.bg

Челси се изтеза, само че стигна до четвъртфиналната фаза на шампионата за Купата на Футболната асоциация по футбол, откакто надигра Лутън с 3:2 като посетител.

Втородивизионният тим поведе изненадващо в резултата още във втората минута, когато прецизен бе Рийс Бърк. „ Сините “ възвърнаха паритета посредством Саул Нигес, само че в края на първото полувреме Лутън върна задатъка си след точната намеса на Хари Корник. След почивката обаче класата на гостите си сподели думата и те продължиха към последните осем в конкуренцията след попаденията на Тимо Вернер и Ромелу Лукаку.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР