Абонати на енергодружеството в центъра на Габрово се оплакаха, че

...
Абонати на енергодружеството в центъра на Габрово се оплакаха, че
Коментари Харесай

В центъра на Габрово втори ден са без ток заради ремонти

Абонати на енергодружеството в центъра на Габрово се оплакаха, че в два поредни дни са лишени от електричество часове наред. Захранването е прекратено поради неотложни ремонтни работи.

„ Как се стои на минусови температури без ток, и то два поредни дни. Това ли е планировката на експертите, които в топлите дни ни заливат със известия по какъв начин сме изцяло подготвени за зимния сезон “, сподели възмутена жителка.

Живеещите в региона към Централна поща в Габрово се жалват, че при тези ниски температури на открито са принудени да стоят на студено в домовете си.

Информацията, оповестена на уеб страницата на енергодружеството, е за неотложни ремонтни работи. По тази причина през вчерашния ден и през днешния ден токът в централния регион се стопира, съгласно обявата, по пет часа на ден, само че през вчерашния ден спирането траяло с час повече, жалват се хората.

Мнозина от тях се отопляват на ток, други с локално парно на твърдо гориво, само че зареждането на помпите е с електричество.

Засегнатите споделят, че обстановката е по-сложна заради пандемичната конюнктура, в която доста деца учат у дома, а по домовете си остават хора в насилствена карантина.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР