Абитуриенти от Търговската гимназия, явно развълнувани от случващото се по

...
Абитуриенти от Търговската гимназия, явно развълнувани от случващото се по
Коментари Харесай

Пловдивски абитуриенти поканиха класната на бала с полицейска акция ВИДЕО

Абитуриенти от Търговската гимназия, очевидно разчувствани от протичащото се по върховете на страната, проведоха същински екшън, с цел да поканят класната си на бала. Тъй като дамата e преподавателка по " Организация и технология на митническата активност ", учениците направиха показна полицейска интервенция пред очите на сюрпризираната учителка.

На видео се вижда по какъв начин двама възпитаници, маскирани като униформени и с револвери в ръце изваждат от класната стая собствен съученик, който влиза в ролята на нарушител, написа.

Докато бива изнасян, младежът изкарва пари от джоба си и се пробва да подкупи служителите на реда, с цел да бъде пуснат.

Преподавателката Нъварт Мардиросян откровено се забавлява на сюжета, фиктивен от възпитаниците й.

Останалата част от учениците се намират на прилежаща улица до Търговската, към която учителката и героите в атрактивния сюжет вървят дружно.

„ Моля ви, спасете ме госпожо ”, повтаря арестуваният към госпожата. Когато идват на „ мястото на престъплението ” се чуват полицейски сирени, а от буса, до който се намират съучениците им се вижда на земята разсипаната „ стока ”.

В този миг стартира песента на Лия- „ Митничарю ”, с която тематично канят класната си на бала и броят до 12.

Повече вижте във видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР