ABBA са най-известната група, спечелила Евровизия, и тазгодишният конкурс прави

...
ABBA са най-известната група, спечелила Евровизия, и тазгодишният конкурс прави
Коментари Харесай

Евровизия планира епично празненство на ABBA, за да отбележи 50-ата годишнина от победата им – въпреки отказа на поп иконите да участват

ABBA са най-известната група, спечелила Евровизия, и тазгодишният конкурс прави всичко допустимо, с цел да отпразнува 50-ата годишнина на тяхната победа.

Мога да разкрия, че се възнамерява огромен театър на полувремето за събитието през май, което ще се организира в родната страна на поп легендите Швеция.

The група отхвърлиха да се съберат още веднъж за зрелище през нощта, тъй че уредниците в този момент се пробват да доведат своите цифрови „ ABBAtars “ от шоуто на ABBA Voyage в Лондон вместо това на сцената.

Но механически проблеми може да попречат на това, което ето за какво комбинация от поредност поп звезди се подрежда като евентуална опция.

Моят вътрешен човек от Евровизия сподели: „ Изминаха 50 години, откогато ABBA завоюваха в Брайтън с Ватерло и те ще бъдат чествани огромно време, когато надпреварата се завърне в Швеция.

„ Групата ясно даде да се разбере, че няма интерес да свири още веднъж, само че музиката на АББА ще бъде съществена част от събитието с част от времето, отделено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР