А1 стартира продажбите на Huawei Watch D – първия смарт

...
А1 стартира продажбите на Huawei Watch D – първия смарт
Коментари Харесай

А1 предлага първият смарт часовник на Huawei, измерващ кръвното налягане

А1 започва продажбите на Huawei Watch D – първия смарт часовник на Huawei с функционалност за премерване кръвното налягане и разбор на резултатите. Часовникът употребява личния логаритъм на компанията Huawei BP™ и разрешава на потребителите да задават персонализирани проекти за премерване, основани на техния темп и метод на живот. Въз основа на това те ще получават напомняния за премерване в планувани часове, като да вземем за пример при пробуждане и преди лягане, тъй че да могат навременно да откриват евентуални промени.    Новият интелигентен часовник на Huawei е съчетаем с iOS и Android устройства, а батерията може да издържи 7 дни единствено с едно зареждане. Huawei D е разполагаем на A1.bg и в магазинната мрежа на компанията и се предлага с проект Unlimited ULTRA на цена 17,99 лв. на месец или 369,99 лв. в брой.    В допълнение към главните изгоди от смарт аксесоара, с дневния здравен статус притежателите на новия Huawei Watch D могат да наблюдават всекидневно индикатори като кръвно налягане, тегло, извършения и по-добре да възнамеряват всекидневието си за реализиране на добра форма. Новото предложение дава благоприятни условия за премерване на индикаторите на съня, напрежението, режима на хранене и температура на кожата.



Смарт часовникът разполага с новаторска микровъздушна помпа и въздушна възглавничка в каишката в компактна форма. Така съгласно софтуерната компания се обезпечава оптимално правилен развой за премерване на кръвното налягане. Huawei Watch D идва с набор от каишки с разнообразни размери и интуитивна линийка за установяване на подобаващата за притежателя си. Каишките са направени от макромолекулярен разтеглив материал и са със закопчалка вид пеперуда за по-голяма непоклатимост по време на процеса за отчитане на кръвното налягане.    ЕКГ анализът, предлаган от устройството, се прави с помощта на високоефективен ЕКГ сензорен модул, осигуряващ измервания в действително време. С него потребителите могат да наблюдават здравните индикатори на сърцето си и да разпознават евентуални опасности.   Със датчика за следене на сатурацията (SpO2) хората, употребяващи новия Huawei Watch D, имат опция да наблюдава равнищата на О2 в кръвта. Ниски равнища на този показател  могат да са повода за отмалялост, загуба на паметта и други нежелани признаци, които могат да увредят здравето в дълготраен проект. Функцията ЕКГ и премерване на кръвно налягане нямат диагностични цели, защото Huawei Watch D не е здравно произведение.
За интензивно спортуващите смарт часовникът предлага и над 70 режима на подготовка – тичане, гребане, скачане на въже и доста други. Благодарение на позиционирането през GNNS (глобалната навигационна сателитна система), заложенo в устройството, в този момент с още по-голяма акуратност могат да се наблюдават маршрутите навън. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР