A1 ще предложи на потребителите най-новият модел от портфолиото си

...
A1 ще предложи на потребителите най-новият модел от портфолиото си
Коментари Харесай

А1 ще предложи за първи път на пазара достъпния Honor 9 Lite

A1 ще предложи на потребителите най-новият модел от портфолиото си - Honor 9 Lite, създаден от Honor на цени от 6,99 лв. на месец или 149,99 лв. в брой с абонаментния проект A1 ONE Unlimited 5XL

Моделът предлага извънреден дизайн и лекост за по-лесна приложимост. Оборудван е с 5.65 инчов екран и съответствие на екрана 18:9, с резолюция FHD+ (2160х1080), което разрешава по-динамично образно прекарване и по-лесна работа сред приложенията. За по-добра отбрана, Honor 9 Lite е оборудван и със датчик за пръстови отпечатъци.

Едно от най-големите достолепия на Honor 9 Lite несъмнено е предната 13MP + 2MP камера с двоен обектив за кристално ясни фотоси. С нея могат да се вършат и още по-добри селфита, с помощта на многото резултати, вградени в камерата. От боке резултат, до панорамни и портретни фотоси, които в този момент могат да бъдат направени с усъвършенствания логаритъм за разкрасяване, който разпознава контурите и характерностите на лицето.

Honor 9 Lite работи със последния 2.36 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор Kirin 659, който предлага по-бърза работа на устройството. Вътрешната памет на модела е 32GB, кoято може да бъде увеличена благодарение на microSD карта. Оперативната памет на модела е 3 GB.

Батерията на смарт телефона e 3000mAh и е усъвършенствана с шест функционалности за икономисване на сила, които разрешават слушане на музика офлайн до 86 часа или гледане на видео до 13 часа.

Honor 9 Lite ще се предлага в Glacier Gray, Midnight Black и Sapphire Blue и може да бъде открит в магазинната мрежа на А1 България в страната и на a1.bg.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР