A1 България е бранд №1 у нас в сектор Телекомуникации

...
A1 България е бранд №1 у нас в сектор Телекомуникации
Коментари Харесай

За девети път: A1 е любима марка на българите в сектор „Телекомуникации и интернет“

A1 България е бранд №1 у нас в бранш „ Телекомуникации и интернет “. Това демонстрират резултатите от единствената по рода си потребителска ранглиста у нас – „ Любимите марки “. Това е четвърто следващо отличие за компанията и общо девето в цялата история на конкуренцията.

Тя протече в три кръга, в хода на които потребителите можеха да дадат желанието си за разнообразни компании, работещи на българския пазар. В хода на всички гласувания поддръжката за A1 беше мощна и непрекъсната, като в последния кръг телекомът получи над 4000 гласа и резервира близо 10% преднина пред втория в класацията.

„ Отличието „ Любима марка “ е най-високата оценка за работата на всички ни в A1. Най-високата, тъй като е дадена от хиляди консуматори, които познават и употребяват нашите услуги на всекидневна база. Да си победител в сходна ранглиста за поредна година също по този начин задължава: би трябвало да надскочиш постигнатото по-рано – въпреки да е било най-хубавото в България. Именно това и вършим – с нашата приета от потребителите 5G ULTRA мрежа, само че и с богатата гама от ICT услуги, с които сме в помощ на бизнеса “, разяснява шефът „ Корпоративни връзки “ в A1 България Илияна Захариева.

Общо близо 45 000 души се включиха в гласуванията, които бяха в 43 категории.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР