А заветната й цел изглежда все по-постижима и близка! След

...
А заветната й цел изглежда все по-постижима и близка! След
Коментари Харесай

Информация От Последните Минути: България Впери Просълзен Поглед, Последни Снимки. Нана Гладуиш Сложи Край

А заветната й цел наподобява все по-постижима и близка! След след си острига косата, с цел да не гледа по какъв начин пада, Нана се снабди с съвременна и красива перука. С нея си върна самочувствието, а волята и борбеността не загуби и за момент. Така тя театралничи усмихната до уши, макар че за следващ път бе вързана към апарата за химиотерапия.

Както знаем, тези процедури са извънредно изтощителни и съсипващи организма. След тях е мъчно човек да бъде работлив и деен, както всекидневно. Но Нана си бе споделила, че няма да се даде и не го е направила до момента! Тя продължава да радва феновете всеки уикенд от дребния екран, водейки „ Съдебен спор “.

А края на курса на лекуване документира прилежно. Към фотосите добави и прочувствено обръщение. Под него заваля вълна от положителни мнения с огромни дози удивление и пожелания за бързо излекуване, написа retro.bg.



„ Здравейте, Точно в този миг, на днешния 24 октомври 2017 година, е последната от плануваните 6 неоадювантни химиотерапии по отношение на поставената ми за повторно диагноза – рак на гърдата. Предстоят няколко значими седмици, в които според от резултата от извършената терапия, ще се реши каква интервенция и лъчетерапия и прочие лечения ще последват. Винаги сте ме подкрепяли и през днешния ден желая да ви благодаря, че сте до мен, че сте загрижени за мен и ме дарявате с доста любов и внимание. Бъдете здрави! Едната фотография я приемете с мигане и пожелания за положително въодушевление, даже когато не ви е до смях. “, написа Нана във фейсбук.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР