97-и ден от руската инвазия в Украйна. Проследете най-важните новини в

...
97-и ден от руската инвазия в Украйна.
Проследете най-важните новини в
Коментари Харесай

ДЕН 97 ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА: Загинали и ранени при ракетна атака в украинския град Славянск тази нощ

97-и ден от съветската инвазия в Украйна.

Проследете най-важните вести в развиване:

10:50
Премиерът: Голяма част от паричните потоци на Русия ще спрат


Радвам се, че шестият пакет със наказания ще мине и огромна част от паричните потоци на Русия ще спрат. Това съобщи пред публицисти в Брюксел министър председателят Кирил Петков.
Копирано
10:41
Загинали и ранени при ракетна офанзива в украинския град Славянск тази нощ


Най-малко трима души починаха при ракетна офанзива на съветската войска в град Славянск тази нощ. Това заяви ръководителят на Донецка регионална военна администрация Павел Кириленко в обява в обществената мрежа Facebook.
Копирано
10:22
Европейски Съюз изключи най-голямата съветска банка от финансовата система SWIFT


Европейският съюз (ЕС) реализира съглашение да изключи най-голямата съветска банка - "Сбербанк ", от интернационалната финансова система SWIFT в границите на шестия пакет от наказания против Москва, оповестиха нощес европейските държавни и държавни ръководители, представени от Франс прес.
Копирано
10:18
Първи търговски транспортен съд напусна Мариупол, откакто Русия завладя града


Търговски транспортен съд напусна през днешния ден пристанището на град Мариупол за пръв път от месеци насам, откакто съветските войски съумяха да го завладяват след тежка и дълга блокада, съобщи Ройтерс, като се базира на сепаратисткия водач на Донецк.
Копирано
09:09
Сбъркана ли е връзката сред страната и бежанците?


Сбъркана ли е връзката сред страна и бежанци и за какво се стигна до празните рейсове, които трябваше да превозят украинските жители към държавните бази и решението на властта да прекъсне осъществяването на проекта за настаняване на бежанците и да приготви буферните зони в Елхово и Сарафово? Тези въпроси разясниха в "Денят стартира " специалистът по връзка Даниел Киряков и почетният ръководител на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.
Копирано
08:48
Украинка с роман за хаоса с преместването на бежанците


"Днес оставаме в Несебър, тъй като през вчерашния ден към момента събирахме описи ", съобщи в "Денят стартира " Анжелика, украинка от Одеска област.
Копирано
08:15
Зеленски: Руската обсада на пристанища пречи на Украйна да изнесе 22 млн. тона зърно


Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че съветската обсада на украинските морски пристанища пречи на Киев да изнесе 22 милиона тона зърно, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
07:16
Турция предложи на Украйна и Русия договаряния за помирение в Истанбул


Турция да поеме ролята на медиатор сред Украйна и Русия, а договаряния за помирение да се водят в Истанбул с присъединяване на Организация на обединените нации. Това е предложил турският президент Реджеп Ердоган в телефонен диалог с Владимир Путин.
Копирано
06:41
Евролидерите се схванаха за отчасти ембарго на вноса на съветски нефт


След часове напрегнати договаряния в Брюксел евролидерите реализираха единодушие за отчасти ембарго на вноса на съветски нефт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР