900 лв. глоба ще трябва да плати 39-годишна жена от

...
900 лв. глоба ще трябва да плати 39-годишна жена от
Коментари Харесай

Жена се прави на ловджийка, глобиха я

900 лева санкция ще би трябвало да заплати 39-годишна жена от с. Долни Пасарел, явила се на изпит за ловджия с персонална карта на друга кандидатка.

Л. А. призна виновността си, че на 27 юни т. година към 09.30 часа в постройката на Регионална дирекция по горите в Благоевград, незаконно си е служила с персонална карта на друго лице за да заблуди по отношение на самоличността си членовете на комисия за осъществяване на научен изпит за придобиване на право на лов през 2023 година Защитата на обвинената и прокуратурата се споразумяха дамата да бъде освободена от наказателна отговорност и да й бъде наложено административно наказване санкция 900 лв..

На 27 юни полицията в Благоевград залови три подставени лица на изпит за ловци. В постройката на Регионалната дирекция по горите се е провеждал научен и удобен изпит за придобиване на право на лов през 2023 г. 

На членовете от комисията им направило усещане, че някои от явилите се лица не си наподобяват на външен тип със фотосите в показаните от тях персонални карти. Това ги усъмнило и извикали полиция, която открила, че трима са употребили непознати документи за идентичност на курсисти, от чието име се явили на изпита.

39-годишен мъж от гр. Пловдив, 21-годишен мъж от с. Узунджово, общ. Хасково и 39-годишна жена от с. Долни Пасарел незаконно са си служили с публични документи за идентичност, издадени за други лица за да заблудят по отношение на самоличността си длъжностни лица от комисията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР