9 сигнала са наложили намесата на пожарната през изминалите почивни

...
9 сигнала са наложили намесата на пожарната през изминалите почивни
Коментари Харесай

Дърво се стовари върху коли на булевард Липник

9 сигнала са наложили намесата на пожарната през миналите почивни дни

Дежурните екипи са гасили няколко пожара в сухи треви и шубраци, без нанесени материални загуби - в село Николово, в русенския кв. Средна кула, в землището на Ветово, в гр. Сеново, с. Караманово и в с. Обретеник.

Посетили са и 2 случая с коли. На 6 август сутринта екип на Първа РСПБЗН е изпратен на сигнал за „ пламнал лек автомобил “ на адрес на ул. Алеи Възраждане в Русе, където пожарникарите са оказали подпомагане на лидер, претърпял ПТП, провокирано от издигнат канализационен похлупак на платното за придвижване.

Същата вечер в 17:22 чиновници от Втора РСПБЗН са изпратени в региона на второто кръгово, след КПП-то в посока гр. Мартен, по сигнал за зародило горене в лек автомобил. На място те са открили, че произшествието в транспортното средство е станало по време на придвижване, поради техническа нередовност в двигателния отсек и горенето е ликвидирано с пожарогасител.

Вчера вечерта, сред 18:16 и 19:05 ч., екип на Втора РСПБЗН е направил премахване на паднало дърво върху леки коли на адрес на бул. "Липник ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР