9 месеца стискахме зъби, ГЕРБ се държи като бившата БКП

...
9 месеца стискахме зъби, ГЕРБ се държи като бившата БКП
Коментари Харесай

Ген. Атанасов препоръчал Живко Коцев: 100% този човек не е корумпиран

9 месеца стискахме зъби, ГЕРБ се държи като някогашната Българска комунистическа партия
„ Единственият неуместен на обединението ГЕРБ-ДПС бе Живко Коцев, а задачата е той да бъде отхвърлен. Поводът са изборите “, съобщи пред бТВ съпредседателят на „ Демократична България “ ген. Атанас Атанасов. По думите му имало напън от цяла бригада хора – към 4, 5 индивида, измежду които и Борислав Сарафов. Информацията била на база достоверни източници на генерала.

„ Там е била градската прокурорка, Антон Славчев, началник на КПКОНПИ. Едновременно са му оказвали напън - или подаваш оставка, или влизаш в ареста. Взели са му телефоните, не съм приказвал с него “, разясни Атанасов. По думите му стартира извънредно кална акция, в която обединението ГЕРБ-ДПС си обезпечават пазаруване на гласове. Основната им цел била, в случай че може след изборите ГЕРБ и Движение за права и свободи да имат болшинство, посочи Атанас Атанасов.

„ ГЕРБ се държи като някогашната Българска комунистическа партия – цялостен бойкот на всевъзможни промени. 9 месеца имахме държавно управление и стискахме зъби, тъй като трябваше да се създадат избрани промени “, изясни съпредседателят на Демократична България.

Атанасов се обърна към Главчев, с цел да му подсети, че има 24 часа и може да смени вътрешния министър, тъй като „ Калин Стоянов бил привързан и щял да обезпечи чадър за изборите “. Той бил убедене, че служебният кабинет е спретнат от различен човек. 

Генералът не съумя да изясни по какъв начин в договарянията са били съгласни да се сменят единствено Габриел и Денков, а Калин Стоянов да остане, а след това реагират остро на появяването на името му в служебния кабинет. „ Заради Калин Стоянов не се състоя ротацията. Да бяха поканили Веселин Вучков, Иван Демерджиев – по-безпристрастни са, а този човек демонстрира, че обслужва ГЕРБ и Движение за права и свободи “.

По тематиката със посочените за контрабандисти от Хасково - Марин и Стефан Димитрови- той съобщи, че било комфортно в този момент да се вадят компромати.  „ Живко Коцев познавам от 15 години. Беше шеф на 4 Районно ръководство, където пребивавам. Аз съм го предложил, тъй като знам, че е съвършеният служител на реда “, разкри депутатът от ПП-ДБ.

„ Аз не знам за персоналните контакти на Живко Коцев. Убеден съм, че той не е подкупен. 100%  съм сигурен, доста непретенциозен персонален живот има - има 1 апартамент и една кола “, отговори той за скъпите дарове към Коцев, които се твърди, че е получавал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР