9-годишното момченце от Варна, което загуби майка си в зловещата

...
9-годишното момченце от Варна, което загуби майка си в зловещата
Коментари Харесай

Момченцето от Варна, загубило майка си в кошмарна катастрофа, се възстановява

 9-годишното момченце от Варна, което загуби майка си в злокобната злополука край Каварна и пострада тежко, се възвръща. Детето беше настанено в реанимация на МБАЛ " Св. Анна " с вътрешни контузии и фрактури, само че към този момент е по-добре и е изместено в отделението по детска хирургия. 

Това показа за Varna24.bg бащата на детето Диан Иванов, който през вчерашния ден насочи апел за търсене на виновника, станал причина за злополуката, при която варненецът загуби брачната половинка си. Той добави още, че синът му все още не се нуждае от кръв и ирази признателност за грижите, които медиците във варненския " Пирогов " поставят за него. 

Припомняме, че по информация на полицията в Добрич, на 14 юли, към 20:20 часа е получено известие за зародило ПТП по основен път I-9 в региона на град Каварна. На място е открито, че лек автомобил " Мерцедес " с варненска регистрация, ръководен от 46-годишен мъж, се блъска в крайпътно дърво. 

Вследствие на случая е потърпевшо 9-годишно момче. На място е умряла возещата се на задна седалка жена на 44-години от град Варна. Водача на МПС е с охлузни рани, освободен за домашно лекуване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Припомняме и апела на Диан Иванов, който той изпрати до редакцията на  Varna24.bg и бе оповестен през вчерашния ден:

" На 14.07.2019г. аз, моята брачна половинка и детето ми пътувахме от с. Дуранкулак към Варна с лек автомобил тъмносив " Мерцедес Комби ". Около 20:20 часа се намирахме до Т-образното кръстовище до гр. Каварна. Аз се движех по пътя с преимущество, когато в непосредствена непосредственост до комерсиалните бараки на Т-образното кръстовище оранжев камион правеше ляв завой посока Каварна. Неговата позиция беше съвсем напречна на двете платна, като в последния миг се пробвах да избегна удара и завих на дясно, от което се ударих в дърво. Камиона даже не спря да види по какъв начин сме. Докато се пробвах да извадя фамилията си от колата, камиона напусна мястото на злополуката.

Обръщам се към всички преминаващи на тази дата и час в региона на Т образното кръстовище и са станали очевидци на случилото се да се обадят на телефон 112 или на телефон 0887 49 48 44.

Моля на всеки който може да помогне с каквато и да е информация да не бъде апатичен. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР