9-годишно момиче от Варна е най-красивото дете на планетата. Бриана

...
9-годишно момиче от Варна е най-красивото дете на планетата. Бриана
Коментари Харесай

Това българско момиченце е най-красивото дете на планетата

9-годишно момиче от Варна е най-красивото дете на планетата. Бриана Петрова завоюва купата в състезанието GRAND PRIX ``Мини Мис и Мини Мистър Планета``. Когато не дефилира по подиума, дребната българка се занимава с пеене и танци. А скоро ще се включи и във кино продукция.

,,Първият ми конкурс беше когато бях на 4 години – беше по пиано. След това започнах да се занимавам и с латиноамерикански танци – на 6 години и от 7 годишна започнах да пея – поп и джаз. И тогава на 9 години се записах на състезания за красота``, споделя пред Нова телевизия момиченцето.

Въпреки че е на 9 години Брияна знае, че за триумфа най-важни са напъните.

,,Прави вчепатление, че е един сложен гений и това доста ѝ оказва помощ. Това я отличава``, изяснява вокалният й възпитател Мила Маврова.

,,Никой не ме кара на мощ да го върша – на мен ми харесва. Имам за всичко време – за игра, за учебно заведение, за задължения – всичко си го деля. В свободното си време рисувам, играя измежду природата, чета си книжки. Пипи Дългото чорапче ми е обичаната книга, тъй като ми е занимателна и има случки в нея``, споделя още Бриана.

В подготовката за състезанията вземат участие всички – по този начин да вземем за пример тоалетите са подбрани след фамилен съвет.

,,Учителите са ключа към всичко, което върша, и те най-вече ми оказва помощ и мама, всички ми оказват помощ супер доста да се старая и да съм дициплинирана``, споделя още младата варненка.

,,Тя има висок глас, бързо се учи, бързо помни песните, пее и танцува и умее да се държи на сцена. Комбинираме това и песните, които учи са съобразени с това. Ние опитваме разнообразни стилове. Например песента ``Dance with me`` тя я пее и танцува с сътрудник. Тоя вид песни са доста подобаващи, на които може да покажеш танцовите умения. Тя има и нюх към класическото пеене, тъй че може в тая посока да кривнем``, разяснява вокалният ѝ възпитател.

,,Поздравяват ме първо, след това ме разпитват за състезания неща, по какъв начин е минало, дали ми е харесало. Какво съм правила там, от какъв брой страни се е състоял състезанието, тъй като схванаха, че е имало доста държави``, споделя най-красивото дете на планетата.

Сега пред нея е бъдещото присъединяване във филм. Бриана разкри, че става въпрост за българо-американска продукция с привкус на тайнственост. Така публиката напълно скоро ще може да види най-красивото дете на плаенатата освен на сцена, само че и в киното.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР