9-годишният Венци от варненското село Брестак е с диагноза детска

...
9-годишният Венци от варненското село Брестак е с диагноза детска
Коментари Харесай

9-годишният Венци има нужда от помощта ни, за да проходи

9-годишният Венци от варненското село Брестак е с диагноза детска церебрална парализа пирамидна форма, спастична квадридеплегия, и има потребност от помощ за спасяваща интервенция на тазобедрена става за слагане н неестествен имплант който е доста безценен.
" Казвам се Валентина и съм майка на прелестния Венци. Венци има потребност от помощ. Надявам се на вашата добрина и сърдечност! Аз имам една простичка фантазия и тя е Венци да проходи. Копнея да видя по какъв начин детето ми играе на вън, по какъв начин живее едно пълноценно детството. За да се случи всичко това, Венци има потребност от средства за всекидневната си рехабилитация, за скъпоструващи шини и позициониращи уреди, плуване, кинезитерапия ”, написа майката на Венци, представена от изданието " Дунав мост ".
Валентина моли за помощ да се съберат 6000 лв. за идна интервенция за имплантиране на тазобедрена става. Ежедневните разноски също са непостижими за фамилията и по тази причина те се обръщат към всички с голяма молба за помощ. Като образец Валентина дава закупуването на инвалидна количка за детето.
От обществените служби тя е получила 500 лева за количка, която коства 3000 лева
За повече информация към акцията, може да посетите страницата “Подай ръка Венци да проходи ”.
Сметката на Венци е в " Уни Кредит Булбанк ".
BG17UNCR70004522986768
на името на Венцислав Валентинов Тодоров.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР