9 души са задържани от полицията за футболно хулиганство в

...
9 души са задържани от полицията за футболно хулиганство в
Коментари Харесай

Откараха с полицейски кордон 7 фенове на Ботев Пловдив към съда

9 души са арестувани от полицията за футболно безчинство в 5-то РПУ в Пловдив. Запалянковците, нарушили закона, са от почитател клуба на „ Ботев Пловдив “.
Прочетете още
Днес седем от нарушителите, на възраст сред 20 и 31 години, бяха отведени под полицейски кордон от 5-то РПУ в Районен съд – Пловдив, където ще им бъдат наложени санкции. Двама младежи от в началото арестуваните  са със формирани актове, един е малолетен, а един е рецидивист, уточни Костадин Спасов, шеф бранш „ Охрана на публичния ред “.

Спрямо почитателите, които през днешния ден ще се изправят пред съда, могат да бъдат наложени следните санкции: санкции от 1000 до 3000 лв. при първо нарушаване, от 2000 до 5000 лв. при наново нарушаване, отнемане от право на навестяване на футболни срещи, публично потребен труд и задържане в полицейския арест до 15 дни. Решението за това какво наказване ще получи всеки е на съда.

„ Действията на полицейските органи не завършват с днешна дата. Работи се по повод и на други лица, за които би трябвало да се съберат доказателства. Срокът за следствие е 3 месеца “, акцентира Спасов.  

Припомняме, че усилената работа за определяне самоличността на причинителите на спортното безчинство започва директно след привършване на мача сред тимовете на „ Локомотив ” и „ Ботев ”. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР