87-годишният Йото Петров Узунов е намерен мъртъв преди малко. Дядото

...
87-годишният Йото Петров Узунов е намерен мъртъв преди малко. Дядото
Коментари Харесай

Откриха мъртъв изчезналия дядо Йото

87-годишният Йото Петров Узунов е открит мъртъв доскоро. Дядото е бил открит след тридневно търсене в дере, наоколо до село Красново. По тялото няма забележими следи от пострадвания, допуска се, че е паднал, не е могъл да стане и е умрял от мраз, оповестиха за " ПБ Новинар " проверяващи. Трупът ще бъде откаран в Съдебна медицина Пловдив за аутопсия, където патоанатомите ще открият точните аргументи за гибелта.

Припомняме, че Йото Петров Узунов е с деменция. Изчезнал е в неделя, като е напуснал дома си сред 15:30 и 16 часа и досега не е открит.

Сигнал в полицията за изчезналия възрастен мъж е подаден в 17 ч. в полицията в Хисар. Над 20 служители на реда от районно управление (на МВР) Хисаря и чиновници от Специализираните полицейски сили с три следови кучета го търсят. Обходили са по няколко пъти запустелите дворове и местности към селото, употребявали са дрон, само че безуспешно.

Преди пенсионирането си дядо Йото е бил преподавател. В селото скърбят за възрастния мъж, който бил извънредно културен, образован и учтив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР