87-годишната актриса, носителка на Оскар и титулувана от кралица Елизабет

...
87-годишната актриса, носителка на Оскар и титулувана от кралица Елизабет
Коментари Харесай

Втори шанс: След 30-годишен брак Джуди Денч намери ЛЮБОВТА отново на 76 години

87-годишната актриса, носителка на Оскар и титулувана от кралица Елизабет II като „ дама “, Джуди Денч, е в светлината на прожекторите от 65 години и както наподобява, не възнамерява да се пенсионира скоро. Но макар натоварения си живот и ползотворната си кариера, Денч постоянно е успявала да откри време за персоналния живот и фамилията си. Актрисата претърпява голяма загуба и все пак намира сили да последва сърцето си още веднъж. Нейната история е ентусиазъм за всички, които биха помислили, че е прекомерно късно да срещнат любовта.

Първият брачен партньор на Джуди Денч е любовта на живота ѝ

Джуди Денч и починалият ѝ брачен партньор Майкъл Уилямс се женят през 1971 година и останават дружно до гибелта му през 2001 година Двамата имат щерка на име Финти, а през 1997 година се снабдяват и с внук. Говорейки за връзката им, Денч счита, че са имали шанс, защото връзките им са били естествено хармонични и не се е налагало да поставят огромни старания, с цел да потръгне тяхната връзка.

Дори години откакто Денч загуби брачна половинка си от рак на белия дроб, тя към момента пази жив загатна за него: „ О, по какъв начин ме караше да се дръзвам. Той ме караше да вия от смях. Прекарвахме си прелестно. Никога не е било мъчно сред нас. Имах шанс да срещна Майк. ”

След 30-годишен брак Джуди съумява да откри любовта още веднъж на 76-годишна възраст

Денч подозирала, че евентуално в никакъв случай няма да преодолее загубата на починалия си брачен партньор и когато ѝ задават въпорса какъв брой време ѝ е лишило, с цел да се научи да се оправя без него, отговорът ѝ е безапелационен: „ Не знам. Може би по този начин и в никакъв случай не се научих на това. "



9 години след гибелта на Майк, Джуди получава втори късмет в любовта. Тя несъмнено не е очаквала да срещне любовта още веднъж, нито е търсела нещо сходно. Но настройката ѝ, че ще остане сама до края на живота си, се трансформира през 2010 година, когато природозащитникът Дейвид Милис я кани да открие заграждение за катерици в център за дивата природа, който той ръководи покрай дома ѝ в Съри.

Денч и Милис стартират да излизат и връзката им към този момент продължава повече от десетилетие. Тя разказва връзките им като последователно разрастващи се, зрели и прелестни. Дори след доста години дружно, тя към момента го назовава „ моят първенец “, тъй като не харесва думата сътрудник или гадже. Говорейки за щастливия им съюз, Денч споделя своето разбиране, че най-привлекателното нещо в една връзка е хуморът, а Милис постоянно съумява да я разсмее. „ Обичам да се дръзвам. Сега имам страховит другар. ”

Денч и Милис се любуват на компанията си, само че не възнамеряват да се женят

В изявление, когато Денч бе запитана за концепцията за брак с Дейвид, реакцията ѝ бе безапелационна: „ Не, не, не, не, не. Нека просто да се държим като хора на нашата възраст. " Двамата също по този начин са взели решение, че няма да живеят дружно и че и за двама им е по-добре да останат в личните си къщи. Домовете им обаче са единствено на 6 километра един от различен и двойката на процедура постоянно прекарва времето си или при единия, или при другия.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР