86-годишна жена хвърли 26 000 лева на ало измамници. Случаят

...
86-годишна жена хвърли 26 000 лева на ало измамници. Случаят
Коментари Харесай

86-годишна жена даде 26 000 лева на ало-измамници

86-годишна жена хвърли 26 000 лв. на ало измамници. Случаят е от Хасково, оповестяват от Министерство на вътрешните работи в града.

Вчера в 19.30 ч. в ръководството се е явила жена, която е споделила, че към 13.00 часа е получила позвъняване на домашния си телефон.

С нея сякаш се свързала внучката ѝ, която живеела в Германия с щерка си. Момичето споделило, че бойлерът им гръмнал, в резултат на което майка ѝ е потърпевша с очите и е допустимо да ослепее. В този миг слушалката била взета от мъж, показал се за лекар. Той декларирал, че е нужна интервенция, която коства 300 000 евро. Жената споделила, че има единствено 26 000 лв., за които мнимият доктор споделил, че ще стигнат за лещи.

След като схванал къде живее дамата, той ѝ споделил да съобщи парите на жена, която ще изпрати. Малко по-късно пострадалата предала парите пред дома си на улица " Липа " на жена, която описала пред служителите на реда като цялостна, с кестенява коса и към 30- 40-годишна. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава, допълват от полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР