„Проблемът на журналистиката и на свободата на словото не е

...
„Проблемът на журналистиката и на свободата на словото не е
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Политиката по доходите няма да е на калпак

„Проблемът на публицистиката и на свободата на словото не е в политиците,  те са функционалност във времето. Проблемът на свободата на медиите е в техните притежатели. Когато собствеността в медиите е дефинирана по чудноват метод, тогава идва казусът, който се опитваме да лекуваме“, това съобщи пред Българска национална телевизия финансовият министър Владислав Горанов.

„Икономиката дава опция през идната година да покажем действителния капацитет на страната. Нашето общество демонстрира опция да се развива“, сподели още Горанов.

Ако не бяхме пристигнали на власт през 2014 година, нито щеше да има растеж на потреблението, нито щеше да има връщане на доверието към страната ни от нашите европейски сътрудници. Добрата вест е че към този момент имаме вероятност, хората имат потребност от вероятност и правдивост, добави той.

„Влязохме в този мандат след акция, в която търсехме целите. Осъзнахме, че сме изостанали, че сме изгубили време, че надарените българи ни напущат. Решихме да влагаме в образованието“, добави финансовият министър.

По думите му политиката по приходите няма да е на калпак и има потребност от целеустремено вложение в избрани браншове.

„Когато сме давали образци с други модели и интервали на ръководство, ГЕРБ е единствената партия, в която се случват оставки, когато има някаква степен на грешка“, посочи Горанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР