„Кабинетът беше за сваляне и падна. Тази коалиция беше предупреждавана

...
„Кабинетът беше за сваляне и падна. Тази коалиция беше предупреждавана
Коментари Харесай

ИТН готово да преговаря пак с ПП

„Кабинетът беше за събаряне и падна. Тази коалиция беше предупреждавана няколко месеца какво ще последва, в случай че не престават по този метод. Те или са глухи, или не мислят… Единствената разлика сред Кирил Петков и Бойко Борисов е, че единият е малко по-образован. В манталитета им няма никаква разлика – и при двамата господства Азът. За наш смут Кирил Петков се трансформира в по-добре просветен Бойко Борисов, само че със същия непоносим нрав. Страшен проблем е министър-председателят да е въртелив като вентилатор“.

Това сподели пред БНР Тошко Йорданов, ръководител на парламентарната група на Има Такъв Народ.

И акцентира, че ако „Продължаваме промяната“ поканят Има Такъв Народ за диалози за сформиране на ново държавно управление в този парламент, ще се отзоват.

„Ако Политическа партия си охладят главите, и ние, в случай че сме в обстановка да избираме по-малко неприятното, ако има диалог с отстъпки, в това число Кирил Петков да не е министър председател, не е невероятно да се реализира съгласие. Имаме извънредно доста общи цели, макар че съвсем нищо не изпълняваме. Ще би трябвало да работим по други правила, с по-голяма конкретика“.

Той увери, че ИТН няма да прави съдружно държавно управление с ГЕРБ и с Движение за права и свободи.

Според него „мъжкото и достойното поведение“ е, откакто си изгубил съдружен сътрудник, отиваш или на избори, или търсиш самичък доверие в този парламент.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР