„България е една от най-бедните страни в ЕС. И толкова

...
„България е една от най-бедните страни в ЕС. И толкова
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро: Броят на скъпите коли и имоти у нас буди недоумение

„България е една от най-бедните страни в Европейски Съюз. И толкоз доста красиви скъпи коли и парцели на глава от популацията будят недоумение“. Това съобщи Емил Димитров-Ревизоро пред Нова телевизия. Той разяснява идните инспекции на хора, купили си скъпи коли и парцели в последните години.

В период от 3 месеца данъчните, прокуратурата и полицията би трябвало да открият с какви средства са закупени първокласните коли и парцели на близо 370 души.

Те влязоха в полезрението на инспекторите, откакто придобили недвижима благосъстоятелност на стойност над 500 000 лв., както и първокласни коли.

„Ако основният прокурор не е разпоредил инспекция, откакто е сезиран за тази обстановка, представете си каква ще е реакцията на хората“, разяснява Ревизоро и добави, че да си богат не е неприятно.

Ще се ревизират приходите на купувачите, данни за продавачите на парцелите, както и кой ръководи действително първокласните коли сега.

„Ако вие не сте работили цялостен живот, само че татко ви е един огромен предприемач и има фабрики, той може да ви купи. Но в случай че се окаже, че вие и цялото ви семейство в никакъв случай не сте работили, е ясно каква е ситуацията“, счита Ревизоро.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР