“Зелените” протестъри бяха активирани рано сутринта пред общината в “Младост”,

...
“Зелените” протестъри бяха активирани рано сутринта пред общината в “Младост”,
Коментари Харесай

Извънредно! “Зелени” протестъри линчуваха депутат от ВМРО, по време на скалъпения протест в”Младост”…

“Зелените” протестъри бяха задействани рано сутринта пред общината в “Младост”, с цел да пазят задържаната за рушвет кметица на региона Десислава Иванчева.

Около 10-тина души разпънаха познатите на всички митинги транспаранти, а главен бранител на арестуваната бе Петър Кърджилов. Той се яви пред всички вероятни малките екрани, с цел да изясни, че неговата ръководителка нямала нищо общо с откритите в колата пари, а самия автомобил не се употребил единствено от нея, само че и от други хора от общината.

За тяхна изненада обаче на митинга им беше и общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера, който обори тезите им, като съобщи, че откогато Иванчева е в общината всички планове са спирани, само че е и прекратявани.

“Прокуратурата би трябвало да каже кой подкупва кметицата на регион „ Младост “ Десислава Иванчева. Преди да се произнесе съдът сходни изказвания са нелогични, само че факт е, че с регион „ Младост “ имаше проблеми през последните две години. Имаше забавени преписки, недоволства. 400 000 лв. през предходната година са изхарчени, след което се оказа, че голяма част от дейностите евентуално не са осъществявани “, съобщи общинският консултант.

Къде са отчетите за отчуждаване на частните имоти, които са в зелени площи, попита той.

Няма нито един подобен импортиран, посочи Контрера.Той обаче беше атакуван от “зелените” протестъри и едвам не го линчуваха.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР