“Ти отиде там, където не мога да те следвам. Обичам

...
“Ти отиде там, където не мога да те следвам. Обичам
Коментари Харесай

Дъщерята на Шарлопов с трогателна изповед в социалните мрежи: Ще се срещнем отново някой ден…

“Ти отиде там, където не мога да те последвам. Обичам те в този момент и вечно! Ще се срещнем още веднъж някой ден”. Това написа преди броени минути в обществената мрежа Facebook Ева, най-голямата щерка на Стефан Шарлопов, съобщи ПИК.
 На Ева хотелиерът, който умря в съня си в неделя против понеделник, разпореждаше големи очаквания да наследи бизнеса му. В момента тя е изпълнителен шеф на компанията на татко си “Шарлопов груп”.
На формалния уебсайт на холдинга също се появи жалейка: “Труд, неизменност, упоритост, позитивизъм!”, това беше неговата философия, след това и фамилен лозунг на фамилия Шарлопови. Грижовен брачен партньор, татко на пет деца и горделив дядо, Стефан Шарлопов беше прочут и със своето родолюбие – същински българин и ревнив бранител на България и българското. Напусна ни един извънреден човек, родител, брачен партньор и наставник. Дълбок реверанс пред паметта му!”.

Както през вчерашния ден стана ясно, ппелото ще се състои5 на 8 февруари от 12 часа в черква “Св. София” в центъра на столицата.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР