– Г-н Манолев, каква беше истинската причина да поискате отвод

...
– Г-н Манолев, каква беше истинската причина да поискате отвод
Коментари Харесай

Номинираният за министър на транспорта Александър Манолев: Направих крачка назад, за да разсея всяко съмнение

– Г-н Манолев, каква беше същинската причина да поискате отказ на кандидатурата ви за министър на превоза?
– От момента, в който бях номиниран за министър на превоза против мен стартира целенасочена акция, която закупи плашещи размери. Извадиха се правосъдни решения, насложиха се обстоятелства, направиха внушения все едно съм нарушител. Смятам, че това бе координирана акция, тъй като всичко бе проведено безусловно в последните часове преди да бъда определен за министър на превоза. Единствено обстановката с неподписания декрет предотврати опита в първата минута, в която съм определен към този момент да се наложи да давам пояснения.

– Президентският декрет забави гласуването Ви. Съжалявате ли за това? В последна сметка към този момент можеше да сте министър.
– Неподписаният декрет може би е най-щастливата случайност за мен, тъй като не разреши да попадна в този сюжет. За мен виновната постъпка бе да направя крачка обратно, с цел да разсея всяко подозрение. Няма да скрия, че в началото бях толкоз омерзен и обиден, че смятах да оставя всичко и просто да се махна от политиката. Но си дадох сметка, че не би трябвало да вземам решение под страст.

Цялото изявление с Александър Манолев четете на следващия ден във вестник „ Труд.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР