82-рия тираж на Български спортен тотализатор има реалния потенциал да

...
82-рия тираж на Български спортен тотализатор има реалния потенциал да
Коментари Харесай

11 октомври може да стане една от най-важните дати в живота ви

82-рия тираж на Български състезателен тотализатор има действителния капацитет да трансформира 11 октомври 2020 година в една от най-важите дати в живота на всеки, който си даде шансове с числовите игри. А до къде могат да се разпрострат фантазиите за благосъстояния приказват съответните суми.

Джакпотът в играта " 6 от 49 " се чака да доближи могъщата сума от 3 700 000 лв.. Залозите за играта важат и за тегленето на Втори тото късмет, където облагите доближават до 130 000 лв.. Освен това един късметлия ще завоюва и нов автомобил. Ситуацията в играта " Тото 2 - Зодиак " също е голямо предизвикателство пред всеки участник. Джакпотът в нея е до 3 000 000 лв., а с такива облаги оптимизмът за бъдещето има сериозна основа да става все по-голям. Джакпот до 300 000 лв. може да бъдат извоюван от всеки, който заложи на най-малко шест цифри в играта. Разбира се, системите за цялостно съчетание с повече от шест цифри, могат доста по-лесно да дадат отговор на въпроса по какъв начин да увеличим опциите да заложим на печелившата композиция.

Спорт тото продължава да подкрепя родния спорт и интензивно поддържа Второто издание на купа " Черно море 2020 ". Спортното събитие ще бъде извършено на 10 октомври 2020 (събота). Спортен клуб " Черно море-Бриз кану-каяк ", взаимно с Община Варна, Българската федерация по кану-каяк и Българският състезателен тотализатор, канят всички искащи в 9.30 часа на гребна база " Бриз ". Награждаването на спечелилите е планувано за 11.30 часа. Надпреварата ще се организира в 3 дисциплини за юноши, девойки, мъже и дами: 1-местен каяк, 5 хиляди метра, мъже, 1-местен каяк, 5 хиляди метра, дами и 1-местно кану, 5 хиляди метра, мъже.

До момента присъединяване са декларирали 44 състезатели от 9 клуба, което значи, че конкуренцията ще бъде повече от оспорвана. Заповядайте да се заредите с тонизиращ морски бриз и да си вдигнете адреналина с гонките. А тези, които не са непознати на концепцията за колосални облаги, могат да си дадат късмет, като създадат залози за 82-рия тираж на тотализатора. Крайният период е в неделя 11 октомври до 18:15 часа, онлайн на или в тото пунктовете.

* материалът е възложен от Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР